Χρονολογία 2008

Οδηγός για Συμβούλους Επιχειρηματικότητας. Επιχειρηματικό Σχέδιο για την Ίδρυση και Ανάπτυξης Επιχείρησης & Οργάνωση και Ανάπτυξη Γυναικείων Συνεταιρισμών

   

Τίτλος: «Οδηγός για Συμβούλους Επιχειρηματικότητας. Επιχειρηματικό Σχέδιο για την Ίδρυση και Ανάπτυξης Επιχείρησης & Οργάνωση και Ανάπτυξη Γυναικείων Συνεταιρισμών»

Συγγραφέας/-είς: Π. Λαμπρόπουλος

Φορέας: ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (Κ.Ε.Θ.Ι.)

Χρονολογία έκδοσης: 2008

Σχήμα: 17Χ24

Σελίδες: 124

ISΒN: 978-960-6737-04-6

 

Περίληψη:

Ο παρών Οδηγός αποτελεί ένα χρήσιμο μεθοδολογικό εργαλείο για τους/τις συμβούλους απασχόλησης και επιχειρηματικότητας με στόχο να τους/τις βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα τις διαδικασίες οργάνωσης και ανάπτυξης επιχειρήσεων, προκειμένου να κατευθύνουν τις συμβουλευόμενες γυναίκες που επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, στον αποτελεσματικό σχεδιασμό της μελλοντικής τους επιχείρησης.

Ο Οδηγός αποτελείται από δύο αυτοτελή μέρη: α) Επιχειρηματικό σχέδιο για την ίδρυση και ανάπτυξης επιχείρησης, και β) Οργάνωση και ανάπτυξη γυναικείων συνεταιρισμών, περιλαμβάνοντας εργαλεία, ενσωματωμένα στο κείμενο, τα οποία απευθύνονται τόσο στους/τις συμβούλους απασχόλησης και επιχειρηματικότητας, όσο και στις γυναίκες εκείνες που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα ακολουθώντας μια διαδικασία συμβουλευτικής.